Lentile de ochelari monofocale Essilor F-360

Provocările vieţii moderne, răspândirea dispozitivelor high-tech şi numeroasele tipuri de activităţi pe care oamenii le desfăşoară zi de zi, toate acestea fac ca o vedere bună să fie mai importantă ca niciodată. În căutarea clarităţii şi preciziei, purtătorii de ochelari devin tot mai pretenţioşi în ceea ce priveşte calitatea lentilelor.

În general, lentilele tradiţionale corectează foarte eficient vederea centrală, dar nu întrunesc întotdeauna cerinţele crescând privind calitatea vederii, din moment ce unii purtători de ochelari încă se confruntă cu o vedere periferică înceţoşată.

Cu apariţia Essilor® f-360°™, pacienţii cu ametropie se pot bucura în sfârşit de Vedere de Înaltă Rezoluţie™ pe întreaga suprafaţă a lentilei. Acest lucru înseamnă că acum pot profita de cele mai bune nivele de precizie şi contrast în toate activităţile pe care le desfăşoară, indiferent de direcţia spre care e fixată privirea.

Reducerea aberaţiilor
Datorită tehnologiei inovatoare WAVE 2.0, controlul frontului de undă face posibil să se ia in considerare toate fasciculele de lumină ce trec prin pupilă, indiferent de direcţia privirii, reducând considerabil aberaţiile.