EYE PROTECT SYSTEM

          O NOUĂ GENERAŢIE DE MATERIAL

O tehnologie de ultimă oră, O nouă referinţă pentru lentilele de ochelari În ultimii 50 de ani, inovaţiile majore din domeniul lentilelor au îmbunătăţit viaţa a milioane de purtători de ochelari.

■ De la lentilele minerale grele la cele organice uşoare, pentru mai mult confort în purtare

■ De la lentilele bifocale la cele progresive pentru vederea confortabilă în toate zonele

■ De la lentilele groase la cele ultra-subţiri pentru un aspect estetic mai bun şi pentru mai mult confort

■ De la lentilele incolore la cele fotocromice pentru un plus de confort indiferent de condiţiile de lumină

Încă din 2013, Essilor a dezvoltat protecţia ochilor împotriva radiaţiilor UV şi a luminii albastre nocive cu Crizal Prevencia. În 2013, Essilor a lansat Crizal Prevencia, ce protejează ochii împotriva luminii albastre-violet răspunzătoare de distrugerea celulelor maculei, în timp ce permite trecerea luminii blue-turcoaz benefice.

În 2017, Essilor mai face un pas în această inovaţie majoră, pentru a proteja ochii de lumina nocivă oferind o nouă generaţie de material care contribuie la menţinerea ochilor sănătoşi zi de zi.

SISTEMUL DE PROTECŢIE A OCHILOR CU TEHNOLOGIA DE FILTRARE INTELIGENTĂ A LUMINII ALBASTRE

Ce este Eye Protect System?

Spre deosebire de tehnologia LightScan pentru Crizal Prevencia care este un tratament anti-reflex, Smart Blue Flter Technology pentru lumină albastră cu care este dotat Eye Protect System este o inovație la nivelul materialului semi-finisat.

Eye Protect System filtrează lumina albastră prin absorbţie selectivă la nivelul materialului.

Materialele care încorporează Eye Protect System™ absorb lumina albastră-violet nocivă şi în acelaşi timp permit luminii blue-turcoaz să treacă. Nivele de performanţă comparabile sunt atinse cu cele cinci materiale: Orma® Eye Protect System™, Airwear® Eye Protect System™, Ormix® Eye Protect System™, Stylis® Eye Protect System™ şi Lineis® Eye Protect System™. Materialele Eye Protect System blochează cu până la 25% din lumina albastră-violet.*

* Blochează lumina albastră-violet în domeniul 400-450 nm

Eye Protect System, O SOLUŢIE IMPERCEPTIBILĂ

În interiorul materialului, moleculele absorb lumina albastră-violet, evitându-se orice reflexie reziduală violet. Mai mult, pentru a se evita orice nuanţă de galben, Essilor a integrat molecule specifice de neutralizare pentru culoarea complementară.

Eye Protect System + Crizal Prevencia = cea mai avansată protecţie
Combinând tratamentul Crizal Prevencia cu materialul Eye Protect System, le puteţi oferi clienţilor Dvs. cea mai performantă protecţie, cu până la 50% mai bună decât oferă Crizal Prevencia pe un materialul obişnuit. Limitele protecţiei împotriva luminii albastre-violet sunt depăşite, cu lentilele incolore purtate zi de zi!


*Airwear Eye Protect System™ cu tratament Crizal® Prevencia® blochează lumina albastră-violet în proporție de 32%. Airwear cu tratament Crizal Prevencia blochează lumina albastră-violet în proporție de 20%.

Transitions și Eye Protect System
Cercetările în domeniul Eye Protect System™ arată că lentilele Essilor® Transitions® asigură protecția împotriva luminii albastre atât în spații închise cât și în aer liber. Transitions Signature VII blochează lumina albastră-violet* în proporție de 20% în spații închise și 85% în aer liber. Transitions XTRActive blochează lumina albastră-violet* în proporție de 34% în spații închise și 88% în aer liber.

TOATE LENTILELE ESSILOR® TRASITIONS® OFERĂ PURTĂTORILOR DE OCHELARI BENEFICIILE EYE PROTECT SYSTEM™

EYE PROTECT SYSTEM – O NOUĂ GENERAŢIE DE MATERIAL