Eyecode si Visioffice

        

 

 

 

 

 

Eyecode revolutioneaza optimizarea lentilelor de vedere  si deschide un nou nivel de personalizare pentru lentilele premium. Până în prezent, pentru fabricarea tuturor lentilelor, se presupunea că toată lumea are acelaşi Centru de Rotaţie al Ochiului (CRO), când de fapt acesta poate varia în spaţiu cu până la 30%. Pentru prima dată, Centrul de Rotaţie al Ochiului, care este unic pentru fiecare persoană, poate fi măsurat cu exactitate de dispozitivul Essilor Visioffice®. Măsurarea oculară dinamică 3D [x,y,z] numită Eyecode este rapidă, uşor de calculat, şi extrem de precisă. Având reţeta pacientului şi rezultatele evaluării parametrilor adiţionali privind ajustarea ramei de ochelari şi comportamentul pacientului, puteţi oferi cele mai avansate lentile de vedere fabricate vreodată, care să se potrivească perfect sub aspect fiziologic – lentile care, din punct de vedere optic, sunt de 5 ori mai precise.

Opţiunea Eyecode este disponibilă pentru lentilele progresive Varilux şi lentilele monofocale Essilor 360° concepute cu tehnologia DDV, oferind următoarele avantaje:
– Lentilelede vedere  cu Eyecode asigură o vedere excelentă, fără efort;
– Precizie şi centrare fără egal, la montaj;
– Optimizarea designului lentilei conform fiecărui ochi în parte.
Tehnologii inovatoare Essilor suplimentare, cum ar fi DDV şi W.A.V.E. 2.0, care asigură purtătorului siguranţa unui produs de top, indiferent de condiţiile în care sunt folosiţi ochelarii.