Oferte la produse de optica medicala

asigurare cadou lentile Varilux

In perioada 1 Martie – 30 Aprilie 2018, Montaj-Optik Lentil va ofera cadou Asigurarea Premium Varilux. Aceasta este o garanţie suplimentara pe o perioada mai lunga, destinata lentilelor Dvs. progresive Varilux. Nu mai trebuie sa va faceţi griji cu privire la siguranţa lentilelor purtate de Dvs., vă puteţi bucura de avantajele oferite de Garanţia Premium Varilux .

Pe perioada garanţiei va oferim posibilitatea înlocuirii lentilelor în urmatoarele condiţii:

  • 75% discount la înlocuirea lentilelor distruse în primul an;
  • 50% discount la înlocuirea lentilelor distruse în cel de-al doilea an.

Garanţia este valabila pe o perioada de 2 ani de la data achiziţionarii şi poate fi aplicata în caz de orice fel de distrugere a lentilelor: zgârieturi, ciobituri, fisuri, distrugerea tratamentului, etc. Garanţia se aplică numai în cazul în care noile lentile au acelaşi design, acelaşi material şi tratament şi pentru aceeaşi prescripţie. Valoarea discountului se aplica la preţul valabil în momentul solicitarii înlocuirii lentilelor şi nu face obiectul altor promoţii. Garanţia Premium Varilux poate fi folosita o singura data pe aceeaşi lentilă.

Garanţia poate fi utilizata prin prezentarea lentilelor deteriorate împreuna cu cardul primit o data cu achiziţionarea sa. Lentilele deteriorate se predau în magazinul de optica şi vor fi returnate producatorului.

Puteţi sta liniştit cu Asigurarea Premium Varilux!