Lentile de contact

Lentile de contact AIR OPTIX® plus HydraGlyde®AIR OPTIX® plus HydraGlyde® completează Familia AIR OPTIX®, lentile de contact lunare din silicon hidrogel, cu transmisibilitate ridicată la oxigen.

Combinând Tehnologia SmartShield™ a lentilelor AIR OPTIX cu Matricea de hidratare HydraGlyde® s-a obţinut o lentilă de contact care oferă protecţie remarcabilă împotriva depunerilor şi o hidratare de durată care susţine portul confortabil din ziua 1 până în ziua 30.

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® sunt recomandate pentru înlocuire lunară şi sunt disponibile într-o gamă extinsă de dioptrii, de la +8,00 la -12,00, astfel:

  • de la +6,00 la -8,00 – pas de 0,25
  • de la +6,00 la +8,00 – pas de 0,50
  • de la -8,00 la -12,00 – pas de 0,50

Lentile sferice cu port zilnic sau pana la 6 nopti consecutiv, avand dioptrii de la -0.25 la -10.00, respectiv de la +0.25 la +6.00.
AIR OPTIX™ AQUA – lentilele de contact care respira. Sunt realizate dintr-un material revolutionar care permite sa treaca pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale, conferind o senzatie de sanatate si naturalete pe tot parcursul zilei, iar sistemul unic AQUA Moisture adauga un plus de confort.
Sistemul AQUA Moisture aduce un triplu beneficiu:

  • LUBRIFIAZA prin intermediul noului agent de hidratare care le face atat de confortabile, incat abia le simtiti chiar din momentul in care le aplicati.
  • MENTINE hidratarea, impedicand uscarea lentilelor pe parcursul intregii zile.
  • PASTREAZA confortul zi dupa zi datorita suprafetei ultra-fine cu grad superior de hidratare, conceputa special pentru a fi rezistenta la depuneri.

 

Lentile sferice din silicon hidrogel ce pot fi purtate 24 de ore pe zi pana la 30 de zile si nopti consecutiv, avand dioptrii intre +6.00 si -10.00.
– Oferă cea mai MARE transmisibilitate la OXIGEN dintre TOATE lentilele moi existente;
– Ideale pentru purtătorii care îşi doresc să aţipească sau să doarmă cu lentile;
– Aprobate pentru port terapeutic şi port continuu de până la 30 de zile şi nopţi.

Lentile sfero-cilindrice pentru purtare zilnica si cu inlocuire lunara, avand dioptrii de la -10.00 la +6.00, cilindri: -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 si intreaga gama de axe, in pas de 10°. Prezinta un design revolutionar ce asigura confortul pe parcursul intregii zile.

Lentile cosmetice

Lentile cosmetice sferice cu port lunar, simple sau cu dioptrii intre +6.00 si -8.00 disponibile in 9 nuante diferite, de la nuante naturale, subtile (pure hazel, blue, green, grey si brown) la nuante vibrante, puternice (brilliant blue, gemstone green, honey and sterling grey).
Beneficii prin:

  • Tehnologia unica a suprafetei din plasma pentru confort indelungat, din ziua 1 pana in ziua 30
  • Tehnologia de culoare 3-in-1 a lentilelor FRESHLOOK prin care culoarea este incorporata in materialul lentilei
  • Mai mult oxigen – cu pana la de 6x mai mult oxigen comparativ cu branduri importante de lentile cosmetice
  • Agentul unic de hidratare AQUA.

Nuante lentile de contact:

Brilliant Blue

Gemstone Green

Sterling Gray

 

Blue

 

Green

 

Gray

 

Honey

 

Brown

 

 

Pentru informati suplimentare, va rugam sa ne contactati.