Lentile de ochelari Progresive

Varilux S Series reprezintă o nouă pagină în lunga istorie a lentilelor Varilux din domeniul descoperirilor tehnologice.
Până în prezent, pentru toate generaţiile de lentile progresive de pe piaţă, claritatea imaginii şi calitatea vederii au fost îmbunătăţite, dar în permanenţă s-au făcut compromisuri privind câmpurile vizuale şi efectul de “valuri”.
Rezultat al muncii echipei de cercetare Varilux, lentilele Varilux S Series sunt primele lentile progresive care au eliminat toate compromisurile, datorită a 3 tehnologii revoluţionare oferind purtătorilor următoarele beneficii:

  • Vedere fără limite pentru Varilux S Series
  • Vedere instantanee fără limite pentru Varilux S 4D: o adevărată revoluţie în personalizarea lentilelor oferind un avantaj unic.

Cele 3 revoluţii bazate pe cele mai sofisticate progrese în optică şi pe înţelegerea ziologiei purtătorului:

NANOPTIX

O revoluţie în tehnologia lentilei.
Structura fundamentală a lentilelor este reconcepută în timpul procesului de calcul al designului, pentru a elimina virtual efectul de „valuri′′.

Datorită procesului Nanoptix, lentila se descompune în mii de elemente pentru a stabiliza devierea fasciculului de lumină:

  • Ţinând cont că atât curbura, cât şi puterea lentilei au impact asupra devierii fasciculului de lumină, combinarea lor este optimizată pentru fiecare element.
  • Baza suprafeţei convexe a fiecărui element este calculată pentru a compensa efectul puterii asupra deviaţiei: scăderea bazei curburii e corelată cu creşterea puterii, pentru a stabiliza devierea fasciculului pe toată suprafaţa lentilei
  • Toate elementele sunt conectate ca o lentilă unică pentru a corecta vederea, fără să genereze efectul de „valuri′.

Purtătorii se bucură de echilibru în mişcare.

SYNCHRONEYES

O revoluţie în designul lentilei.
Bazându-se pe cele mai noi descoperiri din cercetare, SynchronEyes ia în considerare diferenţele fiziologice dintre cei doi ochi pentru a asigura un câmp vizual extra- larg:

  • Deoarece calitatea imaginilor pe retină pentru ochiul drept şi pentru cel stâng au impact asupra câmpurilor vizuale binoculare, calculul celor două lentile este sincronizat
  • Fiecare optimizare a lentilei ţine cont de diferenţele dintre puterile pentru ochiul drept şi stâng, precum şi de distanţa pupilară
  • Calitatea imaginilor pe retina fiecărui ochi este asemănătoare pentru toate direcţiile privirii, obţinându-se un câmp vizual binocular maxim.

Purtătorii experimentează un unghi larg de vedere

 

4D TECHNOLOGY

O revoluţie în ceea ce priveşte personalizarea. Pentru prima dată, 4D Technology ia în considerare ochiul dominant.

Pentru purtători, timpul de reacţie este îmbunătăţit.
Tehnologia exclusivă 4D Technology ia în considerare vederea cu ochiul dominant în calcularea lentilei pentru ai oferi purtătorului senzaţia de vedere instantanee. Aşa cum unii dintre noi suntem dreptaci, iar alţii stângaci, fiecare dintre noi are un ochi dominant.
În viaţa de zi cu zi, vederea cu ochiul dominant este prima care determină atingerea unei ţinte şi care de asemenea, joacă un rol important în percepţia spaţiului.
Respectând rolul conducător al ochiului dominant, 4D Technology îmbunătăţeşte timpul de reacţie al ecărui purtător de ochelari, în timp ce este asigurat şi un bun câmp vizual binocular.

4D Technology de neşte designul binocular al lentilelor, respectând rolul principal pe care îl joacă ochiul dominant.Oferind prioritate vederii ochiului dominant, se asigură o vedere binoculară foarte bună.

Purtătorii experimentează vederea instantanee fără limite, chiar şi cu lentile progresive.